Sentani Nieuws

We hebben mooi nieuws! We verwachten in augustus on derde kindje. We vinden het heel erg bijzonder om dit wonder weer mee te maken. Nadat Matthias in Engeland werd geboren en Miriam in Indonesië zijn we blij dat we deze keer naar Nederland kunnen voor de laatste weken en den bevalling. Een Nederlandse kraamtijd en familie dichtbij lijkt ons best wel fijn. De zorg in Engeland was goed. En uiteindelijk in Indonesië ook. Maar het is toch best wel spannend als je weet dat sommige zorg niet gegeven kan worden. Miriam was 4,5 week te vroeg en dat was een spannende tijd. Dus bid alstublieft mee dat deze baby zich pas in Nederland aanmeld. Deze keer heb ik de luxe van een Nederlandse verloskundige. Dat is echt superfijn. Ze is ook nog onze MAF collega. Ik hoef nu niet naar een Indonesische dokter of ziekenhuis en ik hoop het ook niet nodig te krijgen.

Matthias en Miriam vinden het heel interessant allemaal. Echt prachtig welke vragen er gesteld worden.. Matthias denkt dat ik straks niet meer aan tafel kan zitten door m’n dikke buik. Hij dacht dat het wel twee baby’s zouden zijn. Maar nee, het is er echt een. En Miriam wil iedere avond bidden voor het baby’tje in de buik. Het is zo leuk dat deze keer de kinderen het al zo goed beseffen, alles op de voet volgen en je er hele gesprekken over kunt hebben.

We hopen in juni naar Nederland te komen, omdat we maar tot 32 weken zwangerschap mogen vliegen. Maar.. over 3 weken eerst nog een verhuizing naar ons nieuwe huis.