Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers (Gelderblom). We hebben 2 kinderen gekregen: Matthias (2014) en Miriam (2015). In april 2015 zijn wij uitgezonden vanuit de HHG Apeldoorn om voor Mission Aviation Fellowship (MAF) op Papua, Indonesia te werken als zendingswerkers. Willem is piloot/monteur en zal de mensen in de dorpen in het binnenland van Papua dienen. Meer weten over MAF, klik dan hier voor de website van MAF.
We verlangen ernaar om op een praktische en persoonlijke manier te mogen bijdragen aan de verbreiding van het Evangelie van de genade van Christus Jezus op Papua.
Wij willen je via deze website op de hoogte houden van onze ervaringen en het laatste nieuws. Er zal regelmatig een blog geplaatst worden en je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief die 4 keer per jaar uitkomt.
Als voorbereiding op onze uitzending hebben we in 2013 / 2014 in Engeland Bijbelschool gevolgd bij Redcliffe College. Tijdens deze periode werd onze zoon Matthias geboren. In 2015 / 2016 hebben we een jaar taalschool gevolgd in Salatiga op Java. Tijdens deze periode werd onze dochter Miriam geboren. Kijkt gerust terug naar deze tijd op de website als je dat leuk vind.